Open

Automaat Spoelen

PROBLEMEN MET UW AUTOMAAT OF KOPPELOMVORMER?

Carteam BJ Autoservice

SPOELEN AUTOMATISCHE VERSNELLINGSBAK

Heeft u klachten over de automatische versnellingsbak in uw auto?

  • Schakelt de automatische versnellingsbak van uw auto moeizaam?
  • Schokt, stoot of ratelt de bak bij het schakelen?
  • Maakt de automaat lawaai?

Dan kan spoelen en reinigen van de automatische versnelling de oplossing zijn! En voorkomt U onnodig hoge kosten voor een revisie van de automatische versnellingsbak.

CONTACT

WAT IS ER MEESTAL AAN DE HAND?

Door de werking van een automatische versnellingsbak ontstaat er vuil in de transmissie-olie. Het vuil hecht zich aan de transmissie componenten en veroorzaakt zo schade aan de versnellingsbak. De versnellingsbak gaat storingen vertonen en zal bovenstaande klachten vertonen.

CONTACT

Carteam BJ Autoservice
Carteam BJ Autoservice

WAT GAAN WE DOEN?

Bij het spoelen wordt eerst de automatische versnellingsbak op temperatuur gebracht rond de 75 graden. Vervolgens wordt de machine op het systeem van de automatische versnellingsbak aangesloten. Een reiniger is toegevoegd, deze reinigt het complete systeem van de automaat. Hierna wordt er gespoeld en wordt de oude olie uit de transmissie gehaald en de nieuwe olie teruggeplaatst samen met een toevoeging die de nieuw automaatolie beschermd. Tot slot wordt het peil van de automaatolie gecontroleerd en met de aanwezige diagnose apparatuur wordt de versnellingsbak gereset.

CONTACT

Waarom Carteam BJ Autoservice?

Bij Carteam BJ Autoservice staat een gedreven team klaar om uw auto tegen een scherpe en eerlijke prijs te onderhouden. Carteam BJ Autoservice is dé specialist voor het onderhoud aan uw auto. Twijfelt u over wat er mis is met uw bolide? Geen probleem! Wij geven een helder advies.

Heeft u het nodig om mobiel te blijven tijdens uw onderhoud? Dan hebben wij vervangend vervoer op maat. 

Is vervanging van onderdelen op uw auto nodig? Dan gebruiken wij alleen A-kwaliteit materiaal.

CONTACT OPNEMEN

Auto onderhoud